DAGMENU VOOR DEZE WEEK:

Donderdagmiddag en -avond: 19/10/'17

Soep of voorgerecht / Koffie

***

Steak,salade & frietjes

Vrijdagmiddag: 20/10/'17

Soep of voorgerecht / Koffie

***

Vis van de dag,bijpassende garnituur

OF

Orloffgebraad

 

Maandagmiddag: 23/10/'17

Soep of voorgerecht

***

Witlof in hesp,puree

 

 

telkens aan €15,00


Lunchmenu van de maand:

Hapje
* * *
Keuze uit voorgerechten:
*Gandahamkroketje,slaatje
*Soepje van de chef
*Paté in korstdeeg,peer
* * *
Keuze uit hoofdgerechten:
*Filet mignon "Hofmeesterboter"
*Roodbaarsfilet,geplette aardappel met savooi & spek
* * *
Keuze uit nagerechten:
*Café glacé
*Dame blanche
*Bavarois van witte chocolade,frambozencoulis,

crumble van hazelnoten

* * *
Koffie

€35,00
Enkel weekdagen 's middags en 's avonds


suggestiemenu november-december

 

   Hapje

  * * *

Duo van wildpastei,vijgenconfit

* * *

Zeebaars,erwtencoulis

* * *

Soepje van de chef

* * *

Hertenkalf "Grand Veneur", appeltje met veenbessen,

pommes dauphine

* * *

Flensje "Suzette"

* * *


Koffie of thee met koekjes

 

 

SUGGESTIEMENU oktober

Hapje

* * *

Paté in korstdeeg,peer

* * *

St.-Jakobsvrucht,butternutcrème,

toast met Pata Negra

* * *
Soepje van de chef

* * *

Filet van wilde eend,herfstgroentjes,

geplette aardappel met savooi & spek

* * *

Bavarois van witte chocolade,

frambozencoulis,crumble van hazelnoot

* * *
Koffie of thee met koekjes

 

 

€50.00  / €68.00 met bijpassende wijnen

Menu met 1 voorgerecht: €45.00 / €58.00 met bijpassende wijnen

Verkrijgbaar iedere dag

 

 


Menu à €25,00

Enkel op vrijdagavond & zaterdagmiddag & zondagavond

Gandahamkroketje,slaatje
* * *
Steak "Hofmeesterboter"
* * *
Koffie