DAGMENU VOOR DEZE WEEK:

Donderdagmiddag en -avond: 22/02/'18

Soep of voorgerecht / Koffie

***

Steak,salade & frietjes

Vrijdagmiddag: 23/02/'18

Soep of voorgerecht / Koffie

***

Kabeljauw,ravioli met eekhoorntjesbrood

OF

Kip,ravioli met eekhoorntjesbrood

 

 

 

 

Maandagmiddag: 26/02/'18

Soep of voorgerecht

***

Rundsbrochette "Provencale"

 

 

 

telkens aan €15,00


Lunchmenu van de maand:

Hapje
* * *
Keuze uit voorgerechten:
*Slaatje gerookte eendenborst,frambozenvinaigrette
*Soepje van de chef
*Gandakroketje,slaatje
* * *
Keuze uit hoofdgerechten:
*Contrefilet,slaatje & frieten
*Karnemelkaardappel met skrei
* * *
Keuze uit nagerechten:
*Tartufo "Nero"
*Soesjes,chocoladesaus
*Crème brulée

* * *
Koffie

€35,00
Enkel weekdagen 's middags en 's avonds


suggestiemenu februari - maart

 

Hapje

* * *

Slaatje gerookte eendenborst,frambozenvinaigrette

* * *

Karnemelkaardappel met skrei

* * *

Soepje van de chef

* * *

Gevulde parelhoenfilet met spinazie,bordelaisesaus

& gratin dauphinois

* * *

Tartufo "Nero"

* * *

Koffie of thee met koekjes

 

€50.00 / €68.00 met bijpassende wijnen

Menu 1 voorgerecht : €45.00 / €58.00 met bijpassende wijnen

Verkrijgbaar iedere dag

 



 

 

communiemenu 2018

 

Glaasje Cava met hapjesbord (3stuks)

* * *

Tataki van zalm

* * *

Fluweel aspergesoepje,pancetta en tuinkruiden

* * *

Filet van hoevekip,morieljessaus

& lentegroen,spekaardappelen

* * *

E.C. : Ijslammetje

OF

P.C. : Open boek

Coulis van rode vruchten

* * *

Koffie of thee met koekjes


 

€65.00 p.p. incl. wijnen,waters en aperitief

 

 



 

 


Menu à €25,00

Enkel op vrijdagavond & zaterdagmiddag & zondagavond

Kaaskroket "Oud Brugge"
* * *
Steak "Grillé"
* * *
Koffie