DAGMENU VOOR DEZE WEEK:

Donderdagmiddag en -avond:21/02/'19

Soep of voorgerecht / Koffie

***

Steak,salade & frietjes

 

Vrijdagmiddag: 22/02/'19

Soep of voorgerecht / Koffie

***

Vis van de dag,bijpassende garnituur

OF

Hawaigebraad

Maandagmiddag: 25/02/'19

Soep of voorgerecht

***

Ribbetjes op lage temperatuur,

aardappel in de schil

 

 

 

 

 

 

telkens aan €15,00 met soep of €18.00 met voorgerecht


Lunchmenu van de maand:

Hapje
* * *
Keuze uit voorgerechten:
*Tataki van tonijn
*Karnemelkstampers,gepocheerd ei & garnalen
*Soepje van de chef
* * *
Keuze uit hoofdgerechten:
*Contrefilet,slaatje & frieten
*Skrei,mousseline & tomaat
* * *
Keuze uit nagerechten:
*Flensje “Mikado”
*Kaas van de dag
*Crème brulée

* * *
Koffie

€35,00
Enkel weekdagen 's middags en 's avonds


suggestiemenu februari

 

Hapje

* * *

Tataki van tonijn

* * *

Gebakken winterkabeljauw,

mousseline & tomaat

* * *

Soepje van de chef

* * *

Duo van lam,jus van thym & gratin Dauphinois

* * *

Flensje “Mikado”

* * *

Koffie of thee met koekjes

 

€50.00 / €68.00 met bijpassende wijnen

Menu 1 voorgerecht : €45.00 / €58.00 met bijpassende wijnen

Verkrijgbaar iedere dag

 



 

 

suggestiemenu maart

* * *

* * *

Soepje van de chef

* * *

 

* * *

 * * *

Koffie of thee met koekjes


 

 

 

 



 

 


Menu à €25,00

Enkel op vrijdagavond & zaterdagmiddag & zondagavond

Gerookte forel “Classic”
* * *
Steak "Natuur"
* * *
Koffie